joi, 11 aprilie 2013

MASINA ANULUI 2013

Porsche Boxster a câştigat, alături de modelul Cayman, titlul de "Cea mai performantă maşină a anului 2013", săptămâna aceasta, la New York Auto Show. Aşadar, dacă erai în căutarea unei maşini luxoase şi performante, acum ştii care sunt cele mai bune alegeri pentru tine.
În timp ce Cayman a avut lansarea în noiembrie anul trecut, Porsche Boxster se află pe piaţă deja de un an.
Acestea au eliminat, astfel, din competiţie modele precum Ferrari F12 Berlinetta, Subaru BRZ sau Toyota 86.
În cadrul acestui eveniment, Volkswagen a câştigat titlul de "Maşina anului" pentru modelul subcompact Golf, iar premiul pentru design a fost adjudecat pentru Ferrari F-type, prima maşină sport a producătorului auto după mai bine de 50 de ani. F-type a eliminat din această competiţie modelele Mazda6 şi Aston Martin Vanquish.

"Porsche 911 câştigă premiu după premiu în fiecare an. Chiar şi după 50 de ani, conceptul său excelează încă prin manevrabilitate uşoară şi  eficienţă.
Atât noul Boxstter cât şi noul Cayman au ADN-ul modelului 911, prin care îi impresionează atât pe juraţi cât şi pe clienţi. Iar asta ne face foarte mândri", a declarat Matthias Muller, într-un comunicat oficial Porsche.


World Car Awards acordă anual premii în patru categorii: Design, Maşina Verde, Performanta si Maşina Anului. Câştigătorii sunt aleşi de 66 de jurnalişti din presa auto din 23 de tari. Juraţii sunt aleşi de Comisia concursului în funcţie de experienţă, credibilitate şi influenţă.
Porsche a mai câştigat în cadrul Premiilor World Car of the Year de două ori: pentru modelul 911 în 2012 şi pentru Cayman în 2006.

Comentând succesul companiei sale, Matthias Muller, preşedinte şi CEO Porsche, s-a arătat mândru de cele două modele, care păstrează tradiţia începută de celebrul 911.
 
În momentul lansării, modelul Boxster a primit din partea Top Gear o sumedenie de calificative bune, pornind de la confort, performanţă, calitate şi manevrabilitate.

Un minus a fost sesizat de experţi în ceea ce priveşte spaţiul, însă "cu bagaje moi şi câţiva muşchi, e incredibil câte poţi înghesui în această maşină", spuneau cei de la Top Gear.
Boxster este o maşină extrem de interesantă, a cărei întreţinere şi asigurare te costă foarte mult, dar pentru care vei primi destul de mulţi bani, dacă vei încerca să o vinzi, mai spun aceştia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu