duminică, 27 octombrie 2013

Romanii sunt indemnati sa consume alcool

Am scris pe Google.ro "accident din cauza alcoolului" si mai jos se vede rezultatul:


Parlamentarii astia reusesc sa ne uimeasca in fiecare zi, se schimba intre ei la guvernare sa poata si altii sa fure, mai intra cate unii la inchiosoare si membrii partidelor declara ca ii asteapta acasa alaturi de familie... adica infractorul e pus la zid si ei il elibereaza, fac proteste de ochii lumii, schimba legile si le adopta pe cele din strainatate exact ca in exemplul pe care vreau sa vi-l ofer acum.
In alte tari din Uniunea Europeana, oamenii au salarii decente, au asigurari de sanatate medicala, au drumuri bune, somajul este scazut iar coruptia nu e in floare ca la noi.... Aceste legii de ce nu le adopta guvernantii ? In schimb GUVERNUL ROMANIEI a decis sa incurajeze romanii sa consume alcool.
 M-am informat putin pe internet si am vazut ca ROMANIA ESTE PE ULTIMUL LOC IN EUROPA LA RESPONSABILITATE RUTIRERA. Daca in alte tari exemplu Germania soferii consuma o halba de bere si gata se opresc, la noi lucrurile stau total altfel si stim asta. Inainte sa se adopte acest proiect de lege soferul romani consuma 1+1+1+1... beri acum cand are voie de la GUVERN o sa consume 1+1+1+1...pahare de palinca.... exact cum zicea si Gica petrescu in melodia:

Dai cu spritul pan’la ziua
Gal,gal,gal,gal,gal,gal
Pe soseaua gatului
Gal,gal,gal,gal,gal,gal
Sa-ti ajunga tana’n suflet
Gal,gal,gal,gal,gal,gal...

Eu nu sunt de accord cu consumul de alcool la volan. De ce  trebuie sa consume alcool daca este cu masina? De ce sa bea si sa se urce la volan? Cine ii da voie sa conduca sub influenta bauturilor alcoolice? NORMAL GUVERNUL ... si nu imi pasa de el ca intra intr-un cap de pod si moare, sau ca il calca trenul... insa imi pare rau pentru cetatenii nevinovati, pentru ca omoara copii pe trecerea de pietoni, pentru ca distruge familii urcandu-se de beat ce e cu masina pe trotuar... si as putea sa continui cu exemple pana maine dar la ce folos?
Sunt constient ca in 6 luni o sa se dubleze numarul de accidente provocate din cauza consumului de alcool la volan.
Cum credeti ca arata o tara cu 99% de soferi bauti la volan?
Raspuns:
 EXACT CA GUVERNUL PE CARE IL AVEM.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu