joi, 8 august 2013

Cum deschizi masina daca ti-ai incuiat cheile in ea


Un video ar putea fi de folos si celor mai perfectionisti hoti care vor sa sparga masinile deoarece iti arata cum sa deschizi o usa fara sa o fortezi.

Sau daca esti unul dintr-aceia cu capul in nori si ti-ai lasa tcheile in contact, la fel de bine poti invata de aici cum sa deschizi portiera. Insa trebuie sa stiti ca aceasta metoda functioneaza doar la masinile mai vechi.


Alte metode
Dacă ai ieşit din automobil, ai închis portiera şi ţi-ai dat seama că  ai lăsat cheile înăuntru, nu dispera. Fie că deţii un model mai vechi, fie unul cu sistem modern de deschidere, de la telecomandă, poţi să intri din nou în maşină fără să spargi un geam, potrivit site-ului ehow.com.
Ai nevoie doar de un cuţit şi de un umeraş de sârmă sau de un telefon mobil.
* Îndreaptă umeraşul, apoi îndoaie un capăt pentru a forma fie un cârlig, fie un mâner triunghiular.
*  Deschide geamul cu ajutorul cuţitului, pe care să îl introduci uşor între fereastră şi portieră
* Strecoară sârma îndoită prin deschizătura geamului
*  Manevrează umeraşul de-a lungul ferestrei. Încearcă fie să ridici siguranţa, fie să apeşi butonul de deblocare, în funcţie de dotarea maşinii.
* În cazul în care ai închidere cu telecomandă, sună un prieten sau o rudă care are cheile de rezervă şi roagă-i să apese pe butonul de deschidere, în timp ce tu eşti lângă uşa maşinii, care se va deschide, ca prin minune.
Dacă nu reuşeşti până la urmă să deschizi maşina, cheamă un lăcătuş sau un echipaj de tractare, ca să eviţi provocarea unei daune permanente.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ti-ai-uitat-cheile-in-masina-si-ai-incuiat-uite-cum-poti-sa-o-deschizi-in-doar-10-secunde_1243580.html#ixzz2bMuWQXhA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu